Mindfulness, wandelen, meditatie

Trainingen

Mindfulnesstraining
De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur en een extra stiltedagdeel.
Het is belangrijk dat je thuis oefent met de geleerde vaardigheden en met de meditaties. Ongeveer een half uur per dag, met behulp van het uitgebreide werkboek en de audiobestanden die je ontvangt.
Na aanmelding volgt er een mondeling kennismakingsgesprek met de trainer waarin je nadere informatie krijgt over de training. In onderling overleg wordt gekeken of de training op dit moment passend voor je is.
Voor meer informatie en aanmeldingen kun je contact met mij opnemen, via de telefoon of via deze website. Je kunt ook altijd een afspraak maken voor een oriënterend gesprek.

In groepsverband bedragen de kosten voor particulieren € 215,- inclusief het werkmateriaal.
De kosten voor bedrijven bedragen € 375,- inclusief het werkmateriaal.
Een aantal zorgverzekeraars vergoedt via de aanvullende verzekering de kosten van een mindfulnesstraining voor mensen met een burn-out. Zie www.zorgwijzer.nl
Een nieuwe groepstraining in Oss start op maandagavond 11 maart 2019 van 19.30 tot 21.30. De data zijn 11,18, 25 maart en 1, 8, 15, en 29 april en 6 mei. Het stiltedagdeel wordt in overleg na week 6 ingepland. Locatie: kloosterkerkje Benedictuslaan 7 te Oss.

In het najaar wordt een nieuwe groepstraining mindfulness gepland en een groepstraining compassie, een vervolgtraining op de mindfulness. Zelfcompassie gaat over vriendelijk zijn voor jezelf. Vriendelijkheid en mildheid kun je trainen. Compassietrainingen zijn voor iedereen die kwaliteit wil toevoegen aan zijn leven.