Mindfulness, wandelen, meditatie

Wie ben ik?

Ik ben Margriet Jegerings

Toen ik voor het eerst met mindfulness in aanraking kwam voelde het voor mij direct als thuiskomen. Ik ontdekte dat in mindfulness mijn passie voor mensen, wandelen, natuur, innerlijke rust en stilte samen komt. Het was voor mij dan ook een logische vervolgstap om opleidingen tot mindfulnesstrainer te gaan volgen en een eigen bedrijf te starten.

Met de mindfulnesstrainingen hoop ik mensen te kunnen stimuleren om vanuit hun eigen kracht verant-woordelijkheid te nemen voor hun eigen leven en daarin bewuste keuzes te maken, hoe dit ook mag verlopen.

Ik ben gecertificeerd mindfulnesstrainer en meditatieleraar. De basisopleiding voor mindfulnesstrainer volgde ik bij See True in Maastricht en de vervolgopleiding bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam.
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN (Vereniging Mindfulness Based Nederland), categorie 1. 

Regelmatig volg ik aanvullende trainingen/ workshops bij het Centrum voor mindfulness of het Instituut voor mindfulness. Eigen beoefening, contact met collegatrainers en retraites verdiepen mijn kennis en vaardigheden.

Naast mindfulnesstrainer ben ik ook afgestudeerd als Academisch coach Mensgericht Coachen aan de Academie voor Coaching en Counselling.       Voor meer informatie: Linkedin profiel.

’s Zomers leid ik voor de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) huttentrektochten in de Alpen, als NKBV-gecertificeerd tochtenleider. Voor meer informatie: www.nkbv.nl

Ook ben ik gids voor kloosterwandelingen van stichting De Wandelmaat